Ücretsiz En İyi Blogger Temaları - Sade Tasarım Temalar - Deniz's Choice

Güncel

Deniz's Choice

Deniz'in perspektifinden

MakeMeUp

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Mart 2020 Çarşamba

Ücretsiz En İyi Blogger Temaları - Sade Tasarım Temalar



Ücretsiz En İyi Blogger Temaları - Sade Temalar İlk 10

Kullanıcıların çoğunluğu, hareketli temalar tercih ederken, bazıları da daha sade tasarımlar ile ilgilenmektedir, sade temalar ziyaretçiler için de tercih edilebilir. Sade, şık ve işlevsel temalar her zaman popülerliğini korumaktadır. Ücretsiz Blogger sade blog temalarını paylaşmaya devam edeceğiz ve sürekli güncelleyeceğiz. Takipte kalın.



İşte Onlarca Blogger Temalarının Ücretsiz Sade Tasarımları

Günümüzde bir çok kullanıcı tema kullanmakta, tasarım işine girmekten kaçınmaktadır. Unutulmamalıdır ki, ücretsiz temaların her zaman kısıtlı özellikleri olacaktır. Vermiş olduğumuz bağlantılarla ücretsiz bir şekilde indirilebilir aynı zamanda satın alabileceğiniz bağlantıları da paylaşacağız. İçeriğimizi faydalı bulduysanız yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın.


Novelo Sade Tasarım Blogger Teması

Novelo Blog teması, şık ve temiz temalardan birisidir. Genel olarak bir Blog sitesi için gerekli tüm özelliklere sahiptir. Hikayelerini paylaşmak için sade ve harika bir tema arayanlar için hoş bir çözüm sunan responsive mobil uyumlu blogger teması.

Novelo Sade Blogger Teması




Sugar Responsive Blogger Teması

Şirin, Minimal ve sade bir Blogger temasıdır. Hafif ve açık renkte bir tasarım, içeriğinizi rahatlıkla sergilemek için uyarlanmıştır. Minimalist blog düzenine sahip sugar tema, Kişisel blog, Moda blogu, Güzellik Blogu veya herhangi bir yaratıcı blog ya da basit magazin türü için harika bir seçimdir.









Toujours Sade Blogger Tema

Toujours mobil uyumlu responsive tasarıma sahip bir temadır, sade ve minimalist bir Blogger teması, kenar çubuğu ve alt bilgide yer alan jQuery Masonry 4 sütun widget’ları alanlarını içeren 2 sütun düzeni olarak kullanışlı bir temadır. 







Button Blogger Sade Responsive Teması







EasyBlog Sade Blogger Temaları






Jugas Modern Sade Blogger Teması





Milano Sade Tasarım Blogger Teması





Hazzle Blogger Minimal Sade Tema





Shine Blogger Sade Responsive Teması





Eleganto  Blogger Teması





Bu bölümde sade blogger temalarının ilk 10'unu paylaştık devamı gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here