Deniz'e göre En kaliteli Youtube kanalları - Deniz's Choice

Güncel

Deniz's Choice

Deniz'in perspektifinden

MakeMeUp

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Şubat 2020 Salı

Deniz'e göre En kaliteli Youtube kanalları

en-iyi-youtube-kanalları




Youtube artık her yerde, bilgisayalarımızdan, cep telefonlarımıza oradan da akıllı televizyonlarımıza kadar geldi, Dünya'nın en büyük video platformu olan youtube'ı artık bilmeyenimiz kalmadı.

Biz de takip ettiğimiz naçizane kendi bakış açımıza göre kaliteli bulduğumuzu youtube kanallarını sizlerle paylaşmak istedik. İlk 5 şöyle efenim;


1. Genel kültür, bilim, haber, insan ve daha sayamayacağımız bir çok alanda ilgi çekici içerikler üreten ve kendini izleten sevgili Barış Özcan.

Ben şahsen her videoda yeni bir şeyler öğreniyorum, özgün ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Buradan kendisine de selamlar.


baris-ozcan-youtube-channel





2. Tedx Talks. Ted bilen bilir, youtube Türkçe kanalından yıllar önce de vardı hatta yabancı konuşmacıların, seminerleri Türkçe'ye çevirileri ile izlerdik kendi sitesinden, hey gidi günler...
Efenim Tedx kişisel gelişim uzmanlarının seminerlerinden veya konuşmalarından tutun, bilim, psikoloji, sanat ve sayamayacağımız bir çok konuda konuşmacıların videolarını yayınlamakta, biz izlerken ekrana kilitleniyoruz.


tedx-ted-youtube-channel





3. Murat Şen ! Murat abi diyesim geliyor sürekli,  çünkü her ne kadar sadece youtube üzerinden tanıyor olsam da, samimi bir yayıncıdır kendisi, aslında yayıncı demek basit kalır, efenim Murat abi, Başta elektronik olmak üzere bir çok konuda kendisini geliştirmiş birisidir, izlediğimiz videolardan bilgi birikimini gözlemlememek mümkün değil ki bana kalsa Akademisyen olarak insanlara eğitim verebilir. Murat abi, elektronik başta olmak üzere dedik ama diğer bir çok bilimsel konuda araştırmalar yapan, deneyler yapan, deneyimlerini ve imkanlarını o hayallerdeki atölyesinde kayıt altına alan inanılmaz bir insan. Umarım bir gün kendisi ile tanışma ve sohbet etme fırsatı bulabilirim.
Buradan ona da selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.


murat-sen-youtube-kanali





4. Efe Aydal... Efe Aydal'ı bizim jenerasyondan olup da tanımayan yoktur, internetin yükseliş zamanlarında hem güldüren, hem düşündüren videoları ile başlamıştı. Efe Aydal gerek bakış açısı ile, gerek verdiği bilgiler ile kamu spotlarının yerine getiremediği videoların yanı sıra gerçekten komik videolar da hazırlamaktadır. kanalındaki içeriklerde podcastlar da bulunan Efe Aydal severek takip ettiklerimiz arasında uzun zamandır yerini korumaktadır.


efe-aydal-youtube-kanali








5. Beyhan Budak. Beyhan bey bize göre youtube'un en iyi psikoloğu, gerçi ülkemizde her mesleğin koşulları değişiklik göstermekte ama Beyhan bey inanılmaz kaliteli videolar ile bize ihtiyacımız olan desteği veriyor, kanalında her alanda gayet güzel anlatımı ile yayınlanmış bir sürü video var, bir göz atmayı ihmal etmeyin.


beyhan-budak-youtube-kanali






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here